top of page

Seth & Yv op reis - waar is Yv?
Hi there surfgirls!


Ik sta op de allermooiste spot ooit. Via een hobbelige off-road route ben ik naar een klif gereden met prachtig uitzicht. De golven spatten woest tegen de rotsen onder mij, er staat een zacht briesje en de zon kietelt mijn gezicht. Ik leg een kleedje neer, de koffie staat te pruttelen, ik bak een eitje voor mezelf en speel de hele middag lang gitaar. Alles is perfect, het is heerlijk, maar er ontbreekt één ding. En dat is Yv. What happened!? Waar is Yv!?


Tja, die ligt op de Azoren in de armen van een MC-Barrel, helemaal hoteldebotel verliefd. Ons motto; ‘sisters before misters’, komt toch een beetje in het geding. Met een MC-Barrel in het spel veranderen de verhoudingen ineens, en dat is best even wennen.Yv en haar MC-Barrel

De (awkward) positie van het vijfde wiel


De afgelopen weken heb ik de positie van het vijfde wiel mogen ervaren, ik ben erachter gekomen dat dát niet helemaal mijn ding is. Ik vind het namelijk erg ongemakkelijk. Als Yv en haar MC-barrel op de bank lepeltje-lepeltje liggen, en ze mij een surf-video willen laten zien, weet ik echt niet wat ik moet doen. Moet ik er dan tussen in gaan liggen? Bovenop gaan zitten? Erachter kruipen? Ook als we met z’n drieën gaan eten wordt er verliefd naar elkaar gekeken en horen ze nauwelijks iets van wat ik zeg. Uiteindelijk beland ik in de situatie dat ik dan maar verliefd naar mijn broccoli ga kijken, want die wil ook wel eens gezien worden. MC-Broccoli is overigens een best aantrekkelijke stronk hoor.

Mijn liefdesleven lijkt soms op een intense wipe-out


Ik vraag mij soms wel eens af of het mij ook kan overkomen, zo’n romantische MC-Barrel. Over het algemeen is mijn liefdesleven namelijk gewoon een flop. Ik zal er niet te veel over vertellen want dan moet ik gaan schrijven over die ene keer dat een knappe Portugees na date drie zei dat hij mij zo graag wilde zoenen, maar herpes had (AKA koortslip). Of die ene keer dat ik echt een leuke jongen aan de haak had geslagen, maar toen vertrok hij na anderhalve week al naar Duitsland. Oh, en die pijnlijke keer toen ik na een aantal dates werd uitgewisseld aan zijn goede vriend en tevens een vriend van mij.


En last but not least, toen een korte scharrel onder het gezelschap van zes anderen vertelde dat hij met iemand anders had lopen vozen. Yep, dat hoorde ik toen ook voor het eerst. Mijn liefdesleven is, om het even in de surf-termen te houden; een wipe-out waarbij je zestien keer ronddraait om vervolgens omhoog te komen en een rondslingerende soft-top tegen je kop te krijgen.

Jezelf met anderen vergelijken is funest voor je eigen plezier


Aangezien er geen uitzicht is op een knappe MC-Barrel en ik liever niet het vijfde wiel ben, zal ik mezelf bij elkaar moeten rapen. Ik ga er weer op uit met mezelf. Toen ik begon met reizen vond ik dit super ingewikkeld. Nu vind ik het een van de fijnste dingen om te doen. Dat neemt niet weg dat het nog steeds lastig kan zijn. Je eigen situatie vergelijken met die van iemand anders ligt altijd op de loer en ineens is het dan een stuk moeilijker om te genieten van alleen zijn. Ik zou ook wel een knappe surfer willen met wie ik samen naar een tropisch eiland ga en die mij verliefd aankijkt.


Maar dat is nou eenmaal niet het geval. Ik wil leren stoppen met vergelijken en meer gaan genieten van het moment. Maar even voor jullie info: als ik ooit een MC-Barrel aan de haak sla zonder herpes en snelle vertrekdatum naar Duitsland, zou ik niet voor mezelf instaan. Ik zou ‘m vastbinden, daar elke minuut mee doorbrengen, direct een vliegticket naar een tropisch oord boeken en hem elke avond verliefd aankijken tijden het eten.

Change is good, right?


Maar vandaag zit ik op deze prachtige klif met mijn koffietje, een briesje en een warme zon. Ik neem de tijd om een manier te vinden hoe ik met deze verandering om moet gaan. Dus keep posted voor de volgende blog om te lezen hoe ik mij staande houd tussen een verliefd stel en MC-Broccoli.

Gotta go now, waves are calling!


Seth (& Yv)


Krijg je geen genoeg van ons? Check dan even @wavesarecalling !432 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page