top of page

Verzendinformatie

Superleuk dat je een bestelling bij ons doet! 
 

Verzenden en logistiek
We begrijpen dat jij met smart wacht op jouw pakketje en doen er dan ook alles aan om deze binnen een redelijke termijn bij jou op de deurmat te laten ploffen of door een vriendelijke postbezorger te laten overhandigen. Hierin zijn wij uiteraard afhankelijk van onze samenwerking met de postbezorgers en met de drukkerij van onze producten. 

Wanneer je een product koopt dat nog gedrukt of besteld wordt, staat dit duidelijk vermeld op de verkooppagina. Hou er dan rekening mee dat de bezorgtijd langer duurt. Dan heb je wel een uniek SurfgirlsNL-item waar maar een beperkte oplage van is, hoe tof!


Verzenden en privacy
Als
 je een bestelling bij ons plaatst is het onze taak om jouw pakket bij jou te laten bezorgen. Wij maken gebruik van de diensten van PostNL, DHL en MyParcel voor het uitvoeren van de leveringen. Het is daarvoor noodzakelijk dat wij jouw naam, adres en woonplaatsgegevens met de bezorgdienst delen. De bezorgdienst gebruikt deze gegevens alleen ten behoeve van het uitvoeren van de overeenkomst. Wil je meer weten hierover? Lees dan ons privacybeleid

Ophalen
Wij hebben geen fysiek verkooppunt, waardoor je je product niet in een fysieke winkel kan kopen. Producten kunnen wel bij ons afgehaald worden in IJmuiden. Kies dan voor de optie afhalen bij de verzendmogelijkheden op onze verkooppagina. We kunnen jouw bestelling ook meenemen naar één van onze events, zodat je het daar kan ontvangen, kies dan bij de verzendmogelijkheden ook voor afhalen. Mail ons na het betalen van je bestelling op welk event je je bestelling wilt ontvangen en wat jouw bestelnummer is. Het bestelnummer staat in de bestel bevestigingsmail die je per mail van ons hebt ontvangen zodra de betaling is voltooid.

bottom of page