top of page

De christmas-wishlist van de Surfgirls

Ah, kerst… een heerlijke tijd vind ik dat. Lichtjes, kerstmarktjes, gezelligheid en ook: kerstcadeautjes! Hét moment om schaamteloos een lijstje te gaan maken van alles waarvan je het afgelopen jaar zat te denken: “laat ik dit maar niet kopen, ik heb het eigenlijk niet nodig.” Maar met kerst is het anders. Het is de ideale feestdag om te vieren dat ik sommige dingen misschien niet nodig hebt om te overleven, maar dat het wel ideaal is om mezelf eens goed te verwennen.

Als surfer is een verlanglijstje maken soms wel een uitdaging. Surfmateriaal kost namelijk handenvol geld. Je zou denken dat het een gratis sport is, omdat je zo vaak je wilt het water in kan gaan. Hoewel je gelukkig geen lidmaatschap hoeft te betalen aan je local break, ben je wel een arm en een been kwijt aan surfgear. Want zeg nu zelf: hoe fijn is het om een wetsuit voor elke watertemperatuur te hebben, of misschien wel meerdere surfboards voor verschillende condities? En dan nog een surfhoedje hier en een mooie bikini daar, en plotseling is mijn bankrekening gehalveerd 😉


Dat is iets wat ik mijn vrienden natuurlijk niet wil aandoen! Daarom is mijn missie voor kertmis 2023 simpel. Ik maak een betaalbaar verlanglijstje met toffe hebbedingen, zodat ik dingen voor kerst krijg die ik echt wil en zodat mijn vrienden en familieleden ook eens weten wat ze hun surferfriend moeten geven. Om deze missie tot een goed einde te brengen, schakelde ik hulp in van de andere surfgirls. We gooiden al onze verlanglijstjes op een hoopje en gaven elkaar inspiratie. De gestructureerde versie vind je hieronder! Dus: ben je een kennis van een surfgirl of ben je een surfgirl op zoek naar inspiratie? Today is your lucky day, want hier komt dé Christmas-wishlist voor de enthousiaste surfchick!


Kijk mee op het verlanglijstje van…


Surfgirl Lisanne

-          Een kettinkje van Laguna Treasures: een Nederlands juwelenmerk dat zijn inspiratie volledig haalt bij de oceaan en het strand. Het representeert de surfer-lifestyle compleet!

-          Een surfles! Je kunt nooit genoeg surfles nemen, dus waarom geen superleuke én leerrijke ervaring op het verlanglijstje zetten?

-          Een surfbikini. Heerlijk om alvast te gaan dromen van de surftripjes in de zomer.

' Ik heb ze al, maar de surfboeken van Surf Companion zijn ook een dikke aanrader!'

Met de code SURFGIRLS10 krijg je 10 procent korting.


Surfgirl Jip

-          Een surfboard sok! Superhandig hebbeding om je board goed te beschermen.

-          Een heerlijk warme trui of jogging pak voor na die koude Noordzee-sessies' En wat dachten jullie van onze eigen Surfgirls posters! Superleuk in je eigen interieur of om cadeau te doen aan je surfbuddy'
 

Surfgirl Lien

-          Een goed boek over surfen houdt mij stoked op momenten dat ik niet in het water kan zijn. Op dit moment staat surf&stay van Veerle Helsen bovenaan op mijn lijst! Surfgirl Jette vult graag aan met de boeken op haar wishlist, namelijk yoga for surfers en de stormrider surfguide

-          Ik ben ook helemaal fan van de webshop van surfsick, je kan mij met letterlijk alles wat ze daar verkoopt gelukkig maken!

-          Een sleutelsafe om autosleutels in te doen wanneer ik ga surfen! Ik surf nu op een strandje dat op wandelafstand ligt, maar het lijkt me leuk om binnenkort wat nieuwe stranden te gaan ontdekken. Maar ik ben pas gerust als mijn autosleutels dan safe zitten natuurlijk 😉

Surfgirl Sangeeta

-          Een omkleedmat! Geen nattigheden meer na het surfen, gewoon alles kunnen uittrekken op een handige omkleedmat het daarna droog in de auto kunnen zetten!

-          Een lekker zachte omkleedponcho is echt een must, zeker na een ijskoude surfsessie.

-          Een warme en mooie beanie om over je hoofd te trekken nadat je uit het water komt.

-          Een drybag, zodat al mijn surfspullen op 1 plek zitten, wel zo handig!


Surfgirl Liset

-          Een lekker warme fleecetrui van Billabong, hun collectie van dit jaar is echt te gek!

-          Surfears: het is zo belangrijk om je oren goed te beschermen tegen wind en water, daarom is een paar surfears geen overbodige luxe!


Daarnaast kwamen er nog wat leuke ideetjes uit onze vragenlijst op insta! We lazen over een hula meisje voor op je dashboard, surfboeken, een goeie trui van Surfcoo, handschoentjes/caps/boots en ga zo maar door!


Ziezo, een heleboel ideeën voor pakjes onder de kerstboom! Mag ik jullie allemaal een gezellige kerst, een fantastisch eindejaar en een vlotte start van het nieuwe jaar wensen? Stay stoked allemaal!


Kus,

Lien

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page