top of page

Surfboeken van Surfcompanions

Wat ik zo geweldig vind aan onze community is dan de meiden elkaar inspireren en goede tips geven. Zo kwam ik via Beau (je leest haar verhaal hier) in contact met Daniël van de Surfcompanions.


Surfcompanions richt zich op surfcoaching, zowel op de techniek van het surfen als het plezier hebben in surfen. Er is aandacht voor fitheid en mobiliteit, plezier en techniek.


Je kan bij Surfcompanions terecht voor surfcoaching, ook online, en ze bieden online cursussen aan, zoals de mobiliteitscursus en een surfskate cursus.


Gisteren heb ik samen met 40 andere surfgirls uit onze community een online live seminar gehad van Daniël. Echt een aanrader! Daniël heeft veel kennis over surfen en legt dit op een duidelijke manier uit, met een flink portie humor!


In deze blog wil ik jullie vooral kennis laten maken met de geweldige surfboeken die door Daniël en Florian zijn geschreven.



Surfboeken, tell me more

Daniël en Florian hebben hun kennis over surfen gebundeld met als resultaat geweldige surfboeken waarin duidelijk wordt uitgelegd hoe je je surf kan verbeteren.


In het boek vind je o.a. uitleg over:

- hoe golven ontstaan en waar je rekening mee moet houden.

- op welke manier je je peddeltechniek kan verbeteren.

- je pop-up en je houding op je surfplank.

- ongebroken golven surfen.

- shuffle en cross step.

- surfetiquette.


De boeken zijn in het Engels geschreven.


Illustraties

Mijn hartje gaat altijd sneller kloppen van mooie illustraties en goed vormgegeven producten. En wow, in deze boeken klopt dit helemaal! De illustraties zijn mooi getekend en ontworpen. Ze geven duidelijk aan wat je wil weten en zijn ondersteunend aan de uitleg die erbij staat.


En wat ik heel tof vind: het zijn zowel illustraties van surfdudes als surfgirls!






Ben jij er klaar voor om ook meer kennis op te doen over surfen en hiermee jouw surfen te verbeteren? Dan raden wij je aan om de boeken te bestellen.


Wanneer je via deze link de boeken besteld, ontvangen wij een kleine vergoeding. Dit kost jou helemaal niets extra's. Heel erg bedankt voor jullie support!


Laat je ons weten wat je van de boeken vindt? We zijn benieuwd!


Liefs,

Lisanne



Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page