top of page

Review Goede Golven cursus

Ken je het gevoel dat je helemaal ready bent om op je vrije dag te gaan surfen. Je wetsuit hangt al klaar en je plank staat te pronken.. je bent stoked! En dan.. kijk je op de webcam en zie je dat het helemaal flat is. Bummer!


Goede voorbereiding is het halve werk, maar echt! Je checkt natuurlijk altijd van tevoren wat de voorspellingen zijn op Goede Golven of je ontvangt een SMS van Tobias (Surfweer). Maar hoe fijn zou het zijn als je ook zelf kan voorspellen waar je lekker kan surfen en welk board je mee gaat nemen.


Valentijn (Goede Golven), Tobias (Surfweer) en Meteo Morris hebben de handen ineen geslagen om ons uit te leggen hoe wij dat kunnen doen. Zij hebben een cursus ontworpen die je vanuit huis kan volgen (of vanaf een zonnige bestemming, na een ochtendje surfen, vanuit een hangmat, met een cocktail in je hand, oké ik dwaal af).


De cursus bestaat uit 6 delen, waarin zij jou stap voor stap leren hoe golven ontstaan en waar je rekening mee moet houden bij het voorspellen van de golven. Even terug in de banken van de Aardrijkskundeles (had ik maar beter opgelet). Deze mannen nemen je bij de hand mee met duidelijke uitleg, voorbeelden en video’s. Je kan de cursus op je eigen tempo doen, steeds een module of in één avond alle kennis opslurpen. The choice is yours.


In het kort:

- De cursus is overzichtelijk opgebouwd. Stap voor stap.

- Heel fijn dat er zowel in tekst als video uitleg wordt gegeven.

- Je kan de cursus op je eigen tempo doen.

- Voor vragen zijn de mannen altijd bereid om je te helpen.


Voor 69 euro heb je toegang tot de volledige online cursus.


Have fun!

29 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page