top of page

GRLPWR - Leonie ontwerpt artwork

Who run the world… GIRLS! Ook al is Beyonce niet je spirit animal, dan alsnog zijn wij vrouwen gek op een stukje girlpower. In GRLPWR stel ik toffe chicks aan je voor die het rocken in de surfwereld.

Let’s start met Leonie!

Leonie startte in maart 2019 met haar eigen bedrijf ‘Smile & Wave’. Een heerlijk pakkende naam, waaronder zij haar artwork verkoopt. Na een reis door Azië werd het haar pijnlijk duidelijk hoeveel rommel wij mensen achterlaten in de natuur en hoeveel plastic hiervan in de zee belandt. Ze besloot met haar bedrijf een bijdrage te leveren aan het bestrijden hiervan. Leonie doneert 10 procent van haar winst aan goede doelen die zich bezighouden met een schonere oceaan. Hoe tof is dat!

Met een diploma voor grafisch vormgeving op zak en een hoop enthousiasme en energie is Leonie aan het ontwerpen geslagen. Haar inspiratie haalt zij uit haar eigen ervaringen, reizen en alles in en rondom de zee. Ze heeft een lichte obsessie voor zeedieren en dan vooral de walvishaaien, manta roggen en grote zeeschildpadden. In Azië heeft zij gedoken en deze dieren van dichtbij meegemaakt. Het lijkt mij mega eng, maar zij vertelde er vol enthousiasme over!

Waar Leonie nog meer vol enthousiasme over vertelt is surfen. Ze is vorig jaar begonnen en is niet meer weg te slaan uit de zee. Ze woont in Scheveningen, waardoor zij lopend naar de zee kan met een surfplank onder haar arm. Scheveningen is nu echt haar plekje en ze gaat er voorlopig niet (of misschien wel nooit) meer weg. Haar droom is een eigen verkooppunt voor haar artwork in Scheveningen. Ze is druk bezig met de voorbereidingen hiervoor. Ik zou zeggen; hou haar Instagram in de gaten als je op de hoogte wil blijven hiervan!

Het artwork van Leonie is te koop via haar website. Ze verkoopt onder andere prints, truien, t-shirts en canvas tassen. Go get yours!Deze foto is gemaakt door fotografe Teddy Lauren.


19 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page