top of page
All Girls Surfsessie 8 - Langevelderslag
All Girls Surfsessie 8 - Langevelderslag

za 19 nov

|

Langevelderslag

All Girls Surfsessie 8 - Langevelderslag

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

19 nov 2022, 19:00 – 20 nov 2022, 19:00

Langevelderslag, Langevelderslag, 2204 Noordwijk, Nederland

Gasten

Over het evenement

Het weekend van 19 en 20 november gaan wij weer met een groep surfgirls het water in. Dit keer bij Langevelderslag!

We maken de definitieve dag en tijd bekend in onze Whatsappgroepen. Wil je hiervan op de hoogte gehouden worden? We hebben vier groepsapps, waarvan drie regio groepen en één info only groep, waar alleen wij als beheerders informatie delen. Klik op de link om lid te worden van de groep die bij jou past:

We willen graag het beste moment in dit weekend kiezen om te surfen. Om de condities het beste te kunnen voorspellen maken we uiterlijk 3 dagen van tevoren bekend op welke dag de surfsessie is (zaterdag of zondag) en op welk tijdstip.

Spullen huren

Wil je een board en/of een wetsuit huren? We zorgen altijd dat we contact hebben met een surfschool waar dat kan! Meer info hierover volgt nog.

Donation based

Surfgirls aan elkaar verbinden is voor ons prio nummer 1. Daarom zijn onze All Girls Surfsessies vrijblijvend en toegankelijk, want mama ocean is van iedereen. Echter stoppen we veel tijd en energie in het organiseren van leuke sessies. We doen het met liefde want we genieten van de verbinding. Voor degenen die ons desondanks zouden willen steunen, is er nu een open donatie mogelijk. Met alles zijn we blij! Lukt dat niet maar wil je wel komen, all good want iedereen is welkom! We zullen binnenkort een donatielinkje delen.

Aansprakelijkheid

Wij organiseren deze sessie op vrijwillige basis en kunnen dan ook niet aansprakelijk worden gesteld voor ongevallen of schade die opgelopen kan worden tijdens het surfen 💛

Handig om te weten:

- Alle surfgirls, van ieder niveau zijn welkom

- Veiligheid vinden wij erg belangrijk. We gaan er vanuit dat je weet hoe je jezelf en anderen veilig houdt in het water. Ben je nog echt een beginner-beginner? Dan is het een goed idee om eerst les te nemen.

- Ben je onder de 18 jaar? Vraag je ouders dan om toestemming en neem een volwassene mee.

Er worden foto's gemaakt tijdens de surfsessie. Deze foto's gebruiken wij o.a. de site en Instagram. Vind je het niet fijn als er foto's van jou online komen? Let us know.

Tickets

  • All Girls Surfsessie #8

    € 0,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page