top of page
All Girls Surf 14
All Girls Surf 14

za 28 sep

|

Bloemendaal

All Girls Surf 14

Op zaterdag 28 september of zondag 29 september gaan wij weer met een groep surfgirls het water in. Dit keer in Bloemendaal!

Tijd en locatie

28 sep 2024, 13:00 – 29 sep 2024, 13:00

Bloemendaal, Bloemendaal, Nederland

Gasten

Over het evenement

Op zaterdag 28 september of zondag 29 september gaan wij weer met een groep surfgirls het water in. Dit keer in Bloemendaal!

We willen graag het beste moment in dit weekend kiezen om te surfen. Om de condities het beste te kunnen voorspellen maken we uiterlijk 3 dagen van tevoren bekend op welke dag de surfsessie is (zaterdag of zondag) en op welk tijdstip.

We maken de definitieve tijd bekend in onze whatsappcommunity. Wil je hiervan op de hoogte gehouden worden? In de aankondigingengroep delen wij de nieuwste info over de All Girls Surfsessies en andere evenementen. 

Klik hier voor gratis toegang tot de aankondigingengroep.

Ook hebben wij drie regio groepen opgezet op whatsapp. In deze groepen zijn vaak oproepjes op samen te surfen en worden tips uitgewisseld over de leukste surfspots, surftrip en surfgear. Klik op de link om lid te worden van de groep die bij jou past:

Spullen huren

Wil je een board en/of een wetsuit huren? We zorgen altijd dat we contact hebben met een surfschool waar dat kan! Meer info hierover volgt nog.

Kosten

Surfgirls aan elkaar verbinden is voor ons prio nummer 1. Daarom zijn onze All Girls Surfsessies gratis, vrijblijvend en toegankelijk, want mama ocean is van iedereen. We stoppen veel tijd en energie in het organiseren van leuke sessies. We doen het met liefde, want we genieten van de verbinding en jullie enthousiasme. Wil je ons supporten? Dat kan door te shoppen in onze webshop. Het geld dat wij hiermee verdienen gebruiken wij om weer nieuwe toffe evenementen voor jullie op te zetten. 

Aansprakelijkheid

Wij organiseren deze sessie op vrijwillige basis en kunnen dan ook niet aansprakelijk worden gesteld voor ongevallen of schade die opgelopen kan worden tijdens het surfen 💛

Handig om te weten:

- Alle surfgirls, van ieder niveau zijn welkom

- Veiligheid vinden wij erg belangrijk. We gaan er vanuit dat je weet hoe je jezelf en anderen veilig houdt in het water. Ben je nog echt een beginner-beginner? Dan is het een goed idee om eerst les te nemen.

- Ben je onder de 18 jaar? Vraag je ouders dan om toestemming en neem een volwassene mee.

Er worden foto's gemaakt tijdens de surfsessie. Deze foto's gebruiken wij o.a. de site en Instagram. Vind je het niet fijn als er foto's van jou online komen? Let us know.

Liefs,

Lisanne & Ruth

team Surfgirls NL

Deel dit evenement

bottom of page