top of page
All Girls Surf 12
All Girls Surf 12

za 25 mei

|

Julianadorp

All Girls Surf 12

Op zaterdag 25 mei of zondag 26 mei gaan wij weer met een groep surfgirls het water in. Dit keer in Julianadorp!

Tijd en locatie

25 mei 2024, 13:00 – 26 mei 2024, 13:00

Julianadorp, Julianadorp aan zee, 1787 CH Julianadorp, Nederland

Gasten

Over het evenement

Op zaterdag 25 mei of zondag 26 mei gaan wij weer met een groep surfgirls het water in. Dit keer in Julianadorp!

Extra:

We gaan met een leuke groep Surfgirls en het dubbeldekkerhostel van La Karavana een weekend naar Julianadorp. Dit is de derde keer dat we het organiseren en het was vorig jaar weer zo'n geweldig weekend vol surf en gezelligheid. Wil je het hele weekend mee? Boek dan hier jouw plek

We willen graag het beste moment in dit weekend kiezen om te surfen. Om de condities het beste te kunnen voorspellen maken we uiterlijk 3 dagen van tevoren bekend op welke dag de surfsessie is (zaterdag of zondag) en op welk tijdstip.

We maken de definitieve tijd bekend in onze whatsappcommunity. Wil je hiervan op de hoogte gehouden worden? In de aankondigingengroep delen wij de nieuwste info over de All Girls Surfsessies en andere evenementen. 

Klik hier voor gratis toegang tot de aankondigingengroep.

Ook hebben wij drie regio groepen opgezet op whatsapp. In deze groepen zijn vaak oproepjes op samen te surfen en worden tips uitgewisseld over de leukste surfspots, surftrip en surfgear. Klik op de link om lid te worden van de groep die bij jou past:

Spullen huren

Wil je een board en/of een wetsuit huren? We zorgen altijd dat we contact hebben met een surfschool waar dat kan! Meer info hierover volgt nog.

Kosten

Surfgirls aan elkaar verbinden is voor ons prio nummer 1. Daarom zijn onze All Girls Surfsessies gratis, vrijblijvend en toegankelijk, want mama ocean is van iedereen. We stoppen veel tijd en energie in het organiseren van leuke sessies. We doen het met liefde, want we genieten van de verbinding en jullie enthousiasme. Wil je ons supporten? Dat kan door te shoppen in onze webshop. Het geld dat wij hiermee verdienen gebruiken wij om weer nieuwe toffe evenementen voor jullie op te zetten. 

Aansprakelijkheid

Wij organiseren deze sessie op vrijwillige basis en kunnen dan ook niet aansprakelijk worden gesteld voor ongevallen of schade die opgelopen kan worden tijdens het surfen 💛

Handig om te weten:

- Alle surfgirls, van ieder niveau zijn welkom

- Veiligheid vinden wij erg belangrijk. We gaan er vanuit dat je weet hoe je jezelf en anderen veilig houdt in het water. Ben je nog echt een beginner-beginner? Dan is het een goed idee om eerst les te nemen.

- Ben je onder de 18 jaar? Vraag je ouders dan om toestemming en neem een volwassene mee.

Er worden foto's gemaakt tijdens de surfsessie. Deze foto's gebruiken wij o.a. de site en Instagram. Vind je het niet fijn als er foto's van jou online komen? Let us know.

Liefs,

Lisanne & Ruth

team Surfgirls NL

Deel dit evenement

bottom of page