top of page

Weekendtrip Texel

26,27,28 augustus 2022

All Girls Surf - Bloemendaal 2021 _ foto-39 (1).jpg

Het moment is daar: de allereerste Surfgirls Surftrip komt eraan! En dat doen we niet alleen, dat doen we samen met de super vette hostelbus van de meiden van La Karavana

De bus van La Karavana is een 46 jaar oude Londense stadsbus die de meiden eigenhandig hebben omgebouwd tot rijdend hostel. Hun liefde voor en ervaring met reizen voel je meteen als je de bus binnenkomt. Meer over La Karavana lees je hier.

Zij hebben de bus, wij hebben een fantastische community met allemaal awesome surfchicks dus dit was een no-brainer: wij gaan met elkaar op trip! 

Ga op 26,27 en 28 augustus 2022 met ons mee naar “het Ibiza van het noorden”, oftewel: Texel!  

We zijn 3 dagen en 2 nachten op Texel en slapen heerlijk kleinschalig bij de boer - niet ver van het strand. 

 

Surfgirls x La Karavana

mohsen-ben-cheikh-3B3CRKnJBMo-unsplash.jpg

Planning

Op vrijdag einde middag komen we aan, landen we op de leuke camping en trekken we een drankje open om te proosten op een heerlijk weekend Texel! ’s Avonds genieten van lekker eten bij het kampvuur.

Op zaterdag word je wakker met een lekker ontbijt en een yogasessie en gaan we het strand op! Degene die nog wat lesjes willen, kunnen dit regelen (via ons) met Surfschool Texel. Of je kan natuurlijk zelf lekker met je (gehuurde) board het water in!

Nog zin in iets anders? We hebben alles bij ons voor het doen van een beach clean up. Zo dragen we ook nog iets moois bij aan dit heerlijke eiland!

’s Avonds sluiten we af met een BBQ bij de bus en silent disco feestje op de camping, in het bos of op het strand!

Op zondag starten we met een yoga of meditatie-uurtje voordat alle girls van onze community bij ons aansluiten. We organiseren vandaag namelijk de All Girls Surfsessie. Andere surfgirls vanuit het hele land komen ook een dagje naar Texel om samen het water in te gaan!

Een weekend vol good vibes en genieten met gezellige surfgirls!

Ga je mee? 

Je kunt één van de 9 slaapplekken in de bus boeken. We hebben ze zelf getest en echt, die bedden zijn heerlijk! 

Liever in een tentje? Dat kan ook! We hebben 11 campingplekjes. 

Boek jouw plekje nu via deze link. 

De planning is weers-, surfconditie-, en getijafhankelijk en zal worden aangepast naar wat het weer doet en wat het optimale tij is voor de surf. Mocht er vanwege het weer weinig surf zijn, gaan we alsnog gewoon lekker het water in met elkaar!

cropped-LaKaravana-34-scaled-1-2048x1547.jpg
bottom of page